Minőségirányítási és Információbiztonsági rendszerek

ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer

A 4IT Kft. rendszerüzemeltetési, rendszerfejlesztési és támogatási  folyamatai az ISO 9001:2015 szabvány szerint auditáltan működnek. A minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával célunk cégünk működésének folyamatos fejlesztése valamint a belső folyamatok és az általunk nyújtott szolgáltatások megbízhatóságának növelése.

A 4IT Kft. vezetősége és tulajdonosai az Társaság alapítása óta elkötelezték magukat a minőségi szolgáltatás mellett, melynek érdekében a minőségért való felelősséget kiterjesztik a szervezet valamennyi tagjára, munkatársait elkötelezetté teszik a minőség iránt. A társaság vezetése vallja, hogy a minőségirányítási rendszer alkalmazása hozzájárul ahhoz, hogy társaságunk a hazai piac meghatározó és stabil informatikai üzemeltetőjévé váljon.

Minőségpolitikánk itt olvasható, az ISO 9001:2015 tanúsítványunk pedig innen letölthető.

 

ISO 27001:2017 Információbiztonsági irányítási rendszer

A 4IT Kft. 2019. nyarán elindította információbiztonsági irányítási rendszerét ISO 27001:2014 szabvány szerint. Az információbiztonsági rendszer auditja 2019. októberében várható.

A 4IT Kft. sikeres üzleti működésének, tevekénységének nagyon fontos eleme az információ, annak rendelkezésre állása, sértetlensége, bizalmas kezelése. Ezért Információbiztonsági irányítási rendszert működtet, melynek alapja az ISO/IEC 27001:2014 szabvány, ezáltal megvalósul az üzleti információk bizalmas kezelése, a működés támogató IT infrastruktúra és adatbázisok folyamatos rendelkezésre állása, az adatok megfelelőségéről való gondoskodás, az üzleti partnerek adatainak és munkatársaink személyes adatainak bizalmas kezelése, minden törvényi illetve vevői előírás teljesítése. A Társaság vezetése a fentiekkel összhangban hozza meg döntéseit, és elvárja minden dolgozótól a kitűzött célok támogatását.

Információbiztonsági politika itt olvasható az ISO/IEC 27001:2013 tanúsítványunk pedig innen letölthető.