Microsoft Dynamics AX

A mai magyar nagyvállalati környezet egyik elterjedt megoldása a Microsoft Dynamics AX. Jellemzően azon vállalatok és vállalatcsoportok számára nyújt előnyöket, akik közvetlen kapcsolatban vannak vevőkkel és piacukkal, ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy kizárólag sablonok által vezérelt rendszerek határozzák meg működésüket, szükségük van a tevékenységük támogatását biztosító rendszerek rugalmas testre szabhatóságára, akár évről-évre, hónapról-hónapra, ahogyan azt a piac diktálja. Számukra nyújt életbevágó fontosságú támogatást a Dynamics AX.

Csapatunk a nagykereskedelem, szolgáltatásmenedzsment, ingatlangazdálkodás és hasznosítás területein szerzett kimagasló tapasztalatának köszönhetően jelentős értéket tud egy bevezetés során a megrendelő üzletmenetéhez, gazdálkodásához és tevékenységéhez hozzáadni.

Ugyanilyen alapon gondolkozunk egy-egy korábban bevezetett AX rendszer újra bevezetéséről, verzióváltásáról, ahol a rendszer eredeti, korábbi bevezetése óta megváltozott jelenlegi és jövőbeli elvárások leképezése a feladat, hasonlóan egy első körös bevezetéshez.

Akár AX bevezetésben, akár egy korábban bevezetett AX rendszer újra bevezetésén gondolkozik, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken:

Czere Márk, értékesítési igazgató
mczere@4it.hu
06-20-219-4682