Hardver és licence szállítás

A 4IT az ügyfelei részére hardver, szoftver és licenc szállítást is biztosít. Mind a hardver, szoftver mind a licenc esetében ügyelünk arra, hogy csak olyan eszközöket, illetve szoftvereket vegyenek meg az ügyfeleink, amelyekre valóban szükségük van az üzleti igényeik kielégítéséhez, és olyan mennyiségben, amelyet valóban használnak is. A javaslatainkat egyrészt az ügyfélre szabott üzleti igények felmérésére, másrészt az általunk bevezetett hardver és szoftver licenc gazdálkodást biztosító rendszerekre alapozva tesszük meg. Ennek köszönhetően az ügyfeleink IT kiadása csökkenthető.
A 4IT-nak nem célja az ügyfeleinek olyan hardvereket és szoftvereket eladni, amelyekre valójában nincs is szüksége. Minden esetben arra törekszünk, hogy a beruházások optimális megoldást biztosítsanak az ügyfeleinknek hosszú távon. Így beszerzéseket is az ügyfelekkel egyeztetve gondos tervezést követően javasolunk, elkerülve az ad-hoc beszerzések.

Mivel egy gyártó felé sincs elkötelezettségünk, de a nagy gyártók forgalmazóival szoros kapcsolatban állunk, ezért minden esetben objektíven tudjuk testre szabni a hardver és szoftver igényeket. A portfóliónk igen széles, legyen szó akár hardver, akár szoftver oldali beszerzésről.
A 4IT legnagyobb partnerei a Microsoft, a Symantec, CheckPoint, Veeam, HP, Dell, Lenovo (IBM).