Office 365

Napjainkban egyre szélesebb körben kezdenek elterjedni a felhő alapú szolgáltatások. Az Office 365 a Microsoftnak az a felhő alapú szolgáltatása, amiben többek között a már jól ismert Office eszközökkel is találkozhatunk. Az Office 365 a felhő rugalmasságával bárhol elérhetővé teszi az Office-os alkalmazásokat és a velük készült fájlokat. Így ügyfeleink is egyre gyakrabban használják ezeket a szolgáltatásokat. Mivel ez egy még fellendülőben lévő terület, ezért az ügyfelek részéről kevés tapasztalat van, ezért mi segítünk az ügyfeleiknek a felhő alapú szolgáltatásokra való átállásban is.
Mivel legtöbb ügyfelünk már rendelkezik saját levelező rendszerrel, így az Office 365-ra való átállás teljes levelező rendszer migrációval jár együtt, ahol teljes felhasználói postafiókokat mozgatunk az Office 365-be.
Az ügyfelek által használt levelező rendszer sok esetben egyéb rendszerekkel is össze van kötve, ezért a postafiók felhőbe való költöztetése legtöbb esetben a kapcsolódó rendszerek módosítását is magával hozza. Mivel széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a legkülönfélébb IT rendszerekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a rendszer bevezetések és napi üzemeltetések által, ezért sok esetben hatékonyabban tudjuk segíteni a felhő alapú levelező rendszer, ill. a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bevezetését, ill. az ezekre való átállást, mint más cégek.