Microsoft Dynamics NAV

Egy dinamikusan növekvő, bővülő, átalakuló mai magyar kis és középvállalat (kkv) elengedhetetlen eszköze egy olyan hasonlóan dinamikus vállalatirányítási rendszer, amely a vállalat átalakulását és bővülését nem csak lekövetni, de azt elő is tudja segíteni.

Dolgozzon bármely iparágban, az ügyfélkapcsolatok és az értékesítés, az értékteremtés folyamatai, a beszerzés, a készletkezelés vagy szolgáltatási folyamatok, a magyarországi jogszabályoknak megfelelő pénzügyi-számviteli háttér, a bármilyen eszközön elérhető jelentések, információk és adatbeviteli lehetőségek igénye majd minden esetben jelen vannak cége életében.

Mindezek egy rendszerben, rugalmasan, könnyen bevezethető módon a Dynamics NAV és szakértő kollégáink révén gyorsan valóra válhatnak.

Ügyfeleink jellemzően

  • a vállalat nyereségessége
  • beszerzési csatornák, szállítók mélyebb ismerete és az ártárgyalások tényszerűbb alátámasztása
  • az ügyfelekkel, szokásaikkal, tevékenységükkel, keresett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos tiszta és világos kép, és az erre alapozott magasabb ügyfélkiszolgálási és -elégedettségi szint
  • a projektszerű működés többszintű tervezése, precíz kivitelezése és átfogó kontrollingja
  • a készletkezelés pontossága, a visszárúk drasztikus csökkenése, az alacsonyabb készletszint mellett is szinten tartott ügyfélkiszolgálás

témaköröket említik elsősorban a bevezetési projekt realizált hasznaiként. Önnek ezek közül melyik 2-3 lenne a legfontosabb?

Kérjük, írja meg, vagy mondja el az alábbi elérhetőségeken:

Czere Márk, értékesítési igazgató
mczere@4it.hu
06-20-219-4682